Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 12.
kathaziroda@gmail.com
Stella Maris Vendégház
Megnyitotta kapuit az új közösségi és képzési központunk Domaszéken.
Tekintse meg házunkat, legyen Ön is a vendégünk!

Kik vagyunk?

A szegedi Katolikus Ház küldetése hidat alkotni az egyházi és a civil élet színterei között.

Programjainkkal, képzéseinkkel és szolgáltatásainkkal teret adunk a dél-alföldi régió vallási és kulturális eseményeinek, valamint találkozási lehetőséget biztosítunk a különböző generációk és közösségek számára.

Mit vigyünk az El Caminóra?
Az elmúlt tíz évben összesen hét El Caminót jártam végig. Ez idő alatt kitapasztaltam, hogy mi az, ami feltétlen szükséges, és mi az, ami teljesen feleslegesen van a táskában. Hogyan érdemes csomagolni, és mit kell szem előtt tartani.
Tudtad például, hogy jó, ha mindig van nálad 2-3 üres nejlonzacskó? Vagy azt, hogy jó, ha van naptejed, és kézkrémed is? Miért hasznos, ha van egy kendőd? Na, meg tű és cérna?
Nem, nem arról van szó, hogy a hátizsákból hogyan lehet cuki női táskát varázsolni! Talán meglepő, de ezeknek a dolgoknak nagyon nagy szerepük is lehet az út során.
Ha érdekelnek apró praktikák, akkor gyere el az előadásra!
Szó lesz arról is, hogy mit tegyél, ha útközben elkap az eső, és teljesen eláztál, ahogy arról is, hogy hogyan lehet kiszűrni, ha egy szálláson ott van ő, az El Camino réme: a rettegett ágyi poloska, és ha mégis összekerülsz vele, mit tudsz tenni.
Lenne kérdésed is? Felteheted az előadás végén!
Az előadás kezdete: 18:00 óra
A helyszínre 17:40-től lehet érkezni.
A program részvételi díja 2000 Ft, amely előre utalással vagy a helyszínen fizetendő. A férőhelyek száma korlátozott. Ha mindenképp szeretnéd bebiztosítani a helyed, kérlek jelezd messenger üzenetben!
Az előadás végén pedig igény szerint minden résztvevőnek átadom az évek alatt többször is módosított, saját El Caminós listámat!
Kik <strong>vagyunk?</strong>
A KatHáz csapata

Szolgáltatásaink

Változatos lehetőségekkel, rugalmasan alkalmazkodunk partnereink és vendégeink elképzeléséhez.

Terembérlés
Terembérlés

Igényes és elegáns; központi és változatos.

Bővebben
Catering
Catering

Az igazán fontos dolgok a fehér asztal mellett dőlnek el.

Bővebben
Stella Maris Vendégház
Stella Maris Vendégház

Legyen a vendégünk!
Örömmel várjuk megkeresését, hogy együtt
szervezzük tovább megálmodott programját!

Bővebben

Szervezeteink

A szegedi Katolikus Ház igazi szervezeti bázis: számos egyházi és ifjúsági szervezetnek adunk otthont.

Belvárosi R. K. PlébániaBelvárosi R. K. Plébánia
A Szeged-Belvárosi Római Katolikus Plébánia több, mint hagyományos értelemben vett egyházközség: a Szeged belvárosában élő hívek hitéletének ellátása mellett a város és a Dél-alföldi régió fontos vallási központja. A liturgikus élet, a hitoktatás, a közösségi pasztoráció, a szentségi felkészítés, a katekumen képzés és különböző programjaink révén célunk, hogy az emberekkel megismertessük az egyházat, és Istenhez vezessük őket.
Irány a honlap
Millenniumi KávéházMillenniumi Kávéház
Tavasztól őszig a téren, hangulatos nyitott terasz várja frissítőkkel, esténként élő zenével. A városban itt található a legváltozatosabb élőzenés koncertvilág, ezenkívül számos kulturális program a kávéházban és a klubban: művészeti kiállítások, könyvbemutatók, filmklub. A Fonó Budai Zeneház első vidéki Fonó Klubja is itt működik!
Irány a honlap
TAUTAU
A Tau – Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány azért jött létre, hogy segítse a nehéz élethelyzetben élő személyeket, különös tekintettel a délvidéki (vajdasági) gyermekekre. Támogatni kívánja a katolikus evangelizációs tevékenység különböző formáit. A Tau Alapítvány szakmailag elsősorban a délvidéki Lurkóházak fenntartását és működtetését tekinti prioritásnak.
Irány a honlap
Legyél nálunk gyakornok!