Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 12.
kathaziroda@gmail.com
Stella Maris Vendégház
Megnyitotta kapuit az új közösségi és képzési központunk Domaszéken.
Tekintse meg házunkat, legyen Ön is a vendégünk!

Kik vagyunk?

A szegedi Katolikus Ház küldetése hidat alkotni az egyházi és a civil élet színterei között.

Programjainkkal, képzéseinkkel és szolgáltatásainkkal teret adunk a dél-alföldi régió vallási és kulturális eseményeinek, valamint találkozási lehetőséget biztosítunk a különböző generációk és közösségek számára.

Két sikeres szegedi workshop után márciusban ismét lesz Fejlesztés a mesék nyelvén workshop. ☺️ Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk:
❓Milyen mesékkel fejleszthetjük a 0 és 6 éves kor közötti gyermekeket?
❓Műmese vagy népmese?
❓Hogyan hatnak a mesék a gyermekek nyelvi és kognitív fejlődésére?
❓Miért hasznosak a fejből mondott mesék?
❓Milyen módszerekkel tehető élményszerűvé a meseidő?
Szeretettel várok minden mesék iránt érdeklődő szülőt, pedagógust, felnőttet. Az eseményre hasznos tanácsokkal, könyvajánlókkal is készülök . ☺️ Olyan mesemondást segítő eszközöket is bemutatok ezen az alkalmon, melyeket otthon és csoportos foglalkozásokon is hatékonyan lehet alkalmazni.
Előadó: Dr. Papp Melinda, meseterapeuta, kommunikációkutató – és szakértő, adjunktus, SZTE-BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék
A regisztrációhoz kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:
https://forms.gle/9vHbbQmPAkwgeHwQA
A workshop ára: 7.000 Ft.
Helyszín: Katház – Kulturális és Képzési Központ, Szeged, Dugonics tér 12, 6720
Érkezés: 9:15 és 9:30 között
Néhány visszajelzés a korábbi szegedi workshopokról:
❤️ „Nagyon jól éreztem magam. Megerősítést nyertem, hogy jó úton járunk és mennyire sokat jelent az, hogy olvasunk itthon a gyermekeinknek. Szeretek eljárni olyan témában is workshopra, amiben van tapasztalatom, előzetes ismereteim, mert ezek az alkalmak motiválnak és támogatnák, hogy csináljam tovább, illetve mindig van mit tanulni.” Eszter, 2 kisgyermek édesanyja
❤️ „Mivel a Dácskát az első videóinak megjelenésétől kezdve követem, a kislányom első könyveit is az ő ajánlásai alapján vettük meg, már nagy izgalommal vártam ezt az előadását. Nagyon tetszett a workshop felépítése, hogy mindenkinek a figyelmét fenn tudta tartani az előadó, egy percre se unatkozott senki. Nagyon hasznosnak tartottam, örülök, hogy részt vehettem ezen a színvonalas eseményen.” Zs. egy hároméves kislány anyukája
Köszönöm, hogy részt veszel ezen a mesés workshopon!
A facebook esemény itt látható:

ttps://fb.me/e/4rqVRbzZc

Kik <strong>vagyunk?</strong>
A KatHáz csapata

Szolgáltatásaink

Változatos lehetőségekkel, rugalmasan alkalmazkodunk partnereink és vendégeink elképzeléséhez.

Terembérlés
Terembérlés

Igényes és elegáns; központi és változatos.

Bővebben
Catering
Catering

Az igazán fontos dolgok a fehér asztal mellett dőlnek el.

Bővebben
Stella Maris Vendégház
Stella Maris Vendégház

Legyen a vendégünk!
Örömmel várjuk megkeresését, hogy együtt
szervezzük tovább megálmodott programját!

Bővebben

Szervezeteink

A szegedi Katolikus Ház igazi szervezeti bázis: számos egyházi és ifjúsági szervezetnek adunk otthont.

Belvárosi R. K. PlébániaBelvárosi R. K. Plébánia
A Szeged-Belvárosi Római Katolikus Plébánia több, mint hagyományos értelemben vett egyházközség: a Szeged belvárosában élő hívek hitéletének ellátása mellett a város és a Dél-alföldi régió fontos vallási központja. A liturgikus élet, a hitoktatás, a közösségi pasztoráció, a szentségi felkészítés, a katekumen képzés és különböző programjaink révén célunk, hogy az emberekkel megismertessük az egyházat, és Istenhez vezessük őket.
Irány a honlap
Millenniumi KávéházMillenniumi Kávéház
Tavasztól őszig a téren, hangulatos nyitott terasz várja frissítőkkel, esténként élő zenével. A városban itt található a legváltozatosabb élőzenés koncertvilág, ezenkívül számos kulturális program a kávéházban és a klubban: művészeti kiállítások, könyvbemutatók, filmklub. A Fonó Budai Zeneház első vidéki Fonó Klubja is itt működik!
Irány a honlap
TAUTAU
A Tau – Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány azért jött létre, hogy segítse a nehéz élethelyzetben élő személyeket, különös tekintettel a délvidéki (vajdasági) gyermekekre. Támogatni kívánja a katolikus evangelizációs tevékenység különböző formáit. A Tau Alapítvány szakmailag elsősorban a délvidéki Lurkóházak fenntartását és működtetését tekinti prioritásnak.
Irány a honlap
Legyél nálunk gyakornok!