Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 12.
kathaziroda@gmail.com
Stella Maris Vendégház
Megnyitotta kapuit az új közösségi és képzési központunk Domaszéken.
Tekintse meg házunkat, legyen Ön is a vendégünk!

Kik vagyunk?

A szegedi Katolikus Ház küldetése hidat alkotni az egyházi és a civil élet színterei között.

Programjainkkal, képzéseinkkel és szolgáltatásainkkal teret adunk a dél-alföldi régió vallási és kulturális eseményeinek, valamint találkozási lehetőséget biztosítunk a különböző generációk és közösségek számára.

Szeretettel várunk minden útkeresőt, nehézségekkel küzdőt, megoldást keresőt, fejlődni vágyót, vagy csak a téma iránt érdeklődőt.

5 coach, 5 terület, 1 cél

Missziónk, hogy a coachingot, mint segítő és támogató technikát megismertessük és így közelebb hozzuk hozzád. Rendezvényünkön megtudhatod, mi maga a coaching és mi nem az. Mi a folyamata, és milyen helyzetekben tud a segítségedre lenni.
Jól tudjuk: Ahány ember, annyi féle megélése ugyanazon helyzetnek, problémának, kihívásnak. Mindenki egyedi módon érzékeli és éli meg a maga valóságát. Ebből következik, hogy nem
mindenkinek válik be ugyanaz a módszer vagy technika. Épp ezért 5 különböző területről 5 különböző stílust hozunk el neked. Rövid bemutatkozásunk segítséget adhat a problémád pontosabb
behatárolásában, illetve a megfelelő coach-partnered kiválasztásában is.
A program második felében pedig a coachinggal kapcsolatos kérdéseidet teheted fel nekünk, melyre ott a helyszínen igyekszünk választ adni.

Akikkel a helyszínen találkozhatsz:

Kaszás Éva – nyelv és motivációs coach
Dr. Takács István – önismereti coach
Aranyás Magdi – családi és párkapcsolati coach
Dr. Szántó Mária – szervezeti és munkahelyi coach
Feróné Márton Ildikó – harmónia coach

Gyere, kapcsolódj velünk!

Kik <strong>vagyunk?</strong>
A KatHáz csapata

Szolgáltatásaink

Változatos lehetőségekkel, rugalmasan alkalmazkodunk partnereink és vendégeink elképzeléséhez.

Terembérlés
Terembérlés

Igényes és elegáns; központi és változatos.

Bővebben
Catering
Catering

Az igazán fontos dolgok a fehér asztal mellett dőlnek el.

Bővebben
Stella Maris Vendégház
Stella Maris Vendégház

Legyen a vendégünk!
Örömmel várjuk megkeresését, hogy együtt
szervezzük tovább megálmodott programját!

Bővebben

Szervezeteink

A szegedi Katolikus Ház igazi szervezeti bázis: számos egyházi és ifjúsági szervezetnek adunk otthont.

Belvárosi R. K. PlébániaBelvárosi R. K. Plébánia
A Szeged-Belvárosi Római Katolikus Plébánia több, mint hagyományos értelemben vett egyházközség: a Szeged belvárosában élő hívek hitéletének ellátása mellett a város és a Dél-alföldi régió fontos vallási központja. A liturgikus élet, a hitoktatás, a közösségi pasztoráció, a szentségi felkészítés, a katekumen képzés és különböző programjaink révén célunk, hogy az emberekkel megismertessük az egyházat, és Istenhez vezessük őket.
Irány a honlap
Millenniumi KávéházMillenniumi Kávéház
Tavasztól őszig a téren, hangulatos nyitott terasz várja frissítőkkel, esténként élő zenével. A városban itt található a legváltozatosabb élőzenés koncertvilág, ezenkívül számos kulturális program a kávéházban és a klubban: művészeti kiállítások, könyvbemutatók, filmklub. A Fonó Budai Zeneház első vidéki Fonó Klubja is itt működik!
Irány a honlap
TAUTAU
A Tau – Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány azért jött létre, hogy segítse a nehéz élethelyzetben élő személyeket, különös tekintettel a délvidéki (vajdasági) gyermekekre. Támogatni kívánja a katolikus evangelizációs tevékenység különböző formáit. A Tau Alapítvány szakmailag elsősorban a délvidéki Lurkóházak fenntartását és működtetését tekinti prioritásnak.
Irány a honlap
Legyél nálunk gyakornok!